Sensommer kampanje 26/8-5/9:-)Milkpeel + bekymringsrynken med Botox/Azzalure. Kampanjepris 2000,-.
 
Bekymringsrynken eller "sinnarynken" er en av de vanligste behandlingene som foretas med Botox (Azzalure). Nå lurer du kanskje på hva Botox egentlig er og hvordan det virker? Isåfall skal jeg prøve å forklare det nå. Botulintoxin inneholder Botulinum toxin type A. Stoffet blokkerer nerveimpulsene til musklene. I fortynnede doser injiseres Botulintoxin med en liten tynn nål i de små ansiktsmusklene. Dette resulterer i at det blir en lokal reduksjon av muskelaktivitet. På denne måten blir huden glattet ut. Du behøver ikke å engste deg for at behandlingen vil gjøre vondt - stikkene er knapt følbare. Det kan sammenlignes med å få et myggstikk. Selve behandlingen tar ca 15 min. og man kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Det tar fra 2-4 dager før behandlingen begynner å virke, og 1-2 uker før man oppnår full effekt. Men behandling med Botulintoxin er ikke evigvarende, den må gjentas. I gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man gjenta behandlingen med Botulintoxin 2-3 ganger pr år. Behandling med Botox er altså det nærmeste man kan kalle en quick fix;-)
 
 
 

Milkpeel + Skinnbooster med Restylane. Kampanjepris 3000,-.
 
Restylane skinbooster er en behandling som fukter huden, forbedrer hudens kvalitet samt gir en naturlig glød. Dette fordi Restylane er basert på hyaluronsyre. Vet du ikke hva hyaluronsyre er så følg med nå;-)  Hyaluronsyre finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Dessverre avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre fra 25-års alderen, og vi får tørrere hud og mindre volum. Dette gjør også at kollagenproduksjonen blir mindre. Restylane inneholder hyaluronsyre som er svært ren og lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer. Derfor bedrer Restylane hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen, og gjør huden mer elastisk.
 
Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom. Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr.
 
 
  


Milk Peel
 
Milk Peel er en overfladisk peeling uten nedetid. Milk Peel er en Glykolsyre basert peeling som er velegnet til behandling av tidlig stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og acne.  
 
 
Følg linken for mer informasjon om behandlingene.
http://www.mbcsenteret.no/Nyheter/
 
Hvis du ønsker en time ring oss på tlf: 67 12 58 95:-) 
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MBC Lasersenter

MBC Lasersenter

32, Oslo

Velkommen til MBC Lasersenter på Fornebu! Medical Beauty Clinic.

Kategorier

Arkiv

hits