Behandlingen som gir deg "ny hud"

Vi på MBC Lasersenter får daglig spørsmål om kjemiske peelinger. I den forbindelse har vi laget noen pakketilbud ut mai på peelinger (se nedenfor).

Men hva er egentlig en kjemisk peel og hva gjør den med huden vår? 

Kjemisk peel er en fellesbetegnelse for peelinger som inneholder virkestoffer som for eksempel fruktsyrer som glycolsyre, melkesyre, salicylsyre og trickloreddiksyre. Disse syrene har som virkning å frigjøre overflødige, døde hudceller fra det ytterste laget i huden. Dette laget i huden består hovedsakelig av fett og oljesubstanser som har klumpet seg sammen og som ikke frigjøres fra huden ved naturlige prosesser. Ved påføring av individuelt tilpassete sure stoffer (lav pH verdi) vil vi da få en kjemisk peel av huden. Dette vil fremstå som en mild eller sterk avflassingsprosess. 

Man kan se for seg huden som en løk, så er spørsmålet egentlig hvor mange lag man vil skrelle av.Når man er ung skreller løken seg selv, for å si det sånn. Men fra omlag 35-års alder går denne prosessen langsommere. En kjemisk peeling må som alle andre behandlinger tilpasses den enkeltes hudtype, hudtykkelse og livsstil.

Kort oppsummert vil en peel forbedre hudens kvalitet, det vil si øker collagenet og de elastiske fibrene i huden. Dette gir huden et yngre og friskere preg, reduserer rynker, arr og pigmentflekker. En peel gjør ikke huden tynnere.

Peelingene vi har kampanje på ut mai er milkpeel og spotpeel. Forholdsregelen er at du må bruke høy solbeskyttelse, og/eller aller helst unngå direkte sol.

 

MILKPEELMilkpeel er en glykolsyre basert peeling som er velegnet til behandling av tidlig stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og acne. Milkpeel er en overfladisk peeling uten nedetid.

Kampanje nå: 4 behandlinger med milkpeel til 4000,-

(en milkpeel koster 1200,-)

Les mer om milkpeel

 

 

 

SPOTPEEL
Spotpeel er velegnet til behandling av pigmentflekker, melasma og generelle solskader. Spotpeel er også uten nedetid og passer for mørkere hudtyper.

Nå har vi pakkepris på 4 milkpeel og en spotpeel i tillegg til Home Care Kit og Spot cream til hjemmebruk til      10 000,-

(verdi er 12 800,-)

Les mer om spotpeel

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MBC Lasersenter

MBC Lasersenter

32, Oslo

Velkommen til MBC Lasersenter på Fornebu! Medical Beauty Clinic.

Kategorier

Arkiv

hits