Om MBC Lasersenter
MBC er forkortelse for MEDICAL BEAURY CARE.

MBC Lasersenter er en av pionerene innen behandling av hud med lasere, fillere og andre kjemiske metoder. Vi har 25 års erfaring som frittstående kosmetisk medisinsk laser klinikk, helt uten tilknytning til kjeder eller sentere.
Derfor har vi gjennom alle år vært kjent for individuell behandling av høyeste kvalitet, maksimal sikkerhet og de beste resultater som er mulig å oppnå.

MBC Lasersenter har som ambisjon å være først med det nyeste innen laserteknologi, pulset lys, lysterapi og andre behandlingsformer virkelig fungerer. Dette har ført til at vi til enhver tid har de best dokumenterte behandlingsmetoder som brukes av leger over hele verden.

MBC Lasersenter er også en av de klinikker i Europa som har lengst erfaring med permanent hårfjerning og hudforbedring ved hjelp av pulset lys/laser.

Få, om noen, klinikker i Norge kan tilby noe tilsvarende.

For behandling med Botox/Azzalure og Restylane er du i trygge hender.
Daglig leder og sykepleier Ellen Rysand har 15 års erfaring med injisering av Botox og er sertifisert avansert Restylane behandler.
Hun har et tett samarbeid med Q-Med, produsenten av Restylane, og har avholdt kurs i bruk av produktene for leger over hele verden.

Vi er opptatt av gode behandlingsresultater, høy sikkerhet og fornøyde kunder. Derfor fornyer vi oss stadig, og bruker Palomars Star Lux avanserte lasersystemer. Sammen med Omnilux Medical Lysterapi, Obagi Blue Peel og Obagi Nu Derm kremprogrammer har vi til enhver tid de best dokumenterte behandlingsmetoder som brukes av leger over hele verden.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MBC Lasersenter

MBC Lasersenter

33, Oslo

Velkommen til MBC Lasersenter på Fornebu! Medical Beauty Clinic.

Kategorier

Arkiv

hits